Gastenboek

Gastenboek


Geplaatst door MS


Jeanette is een fijne liefdevolle gastouder waarmee je duidelijke afspraken kun maken. Ze komt haar afspraken na, is flexibel en denkt met je mee als dat nodig is. Ze heeft een duidelijke structuur in haar opvang en dat zorgt voor rust en regelmaat.

Daarnaast onderneemt ze veel met de kindjes zoals knutselen en voorlezen, maar ook buitenspelen en wandelen zijn activiteiten die veel terug komen in haar opvang. Wij vinden dit ontzettend fijn, omdat ons zoontje daardoor gevarieerde dagen heeft met wisselende activiteiten. Elke week ervaart hij dus weer nieuwe prikkels waardoor hij nieuwe ervaringen heeft en wordt uitgedaagd. Sinds hij bij Jeanette op de opvang zit heeft hij al veel dingen geleerd en dat is heel leuk en bijzonder om te zien. Daarnaast wordt alles wat er in de opvang gebeurt netjes bijgehouden in een persoonlijk boekje, waardoor een waardevol verslag wordt opgebouwd van de opvangtijd.

Kortom wij zijn zeer tevreden.
Geplaatst door J&RvdS


Als je bij gastouder Jeanette terecht komt weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is! Ze is erg creatief, heeft hart voor de kindjes en maakt er altijd een feestje van. Kortom: een super fijne gastouder om je kindje(s) aan toe te vertrouwen!
Geplaatst door AK


Wij zijn overgestapt van kinderdagverblijf naar Jeanette. De hoofdreden voor ons was dat we meer “rust, reinheid en regelmaat” zochten. De eerste week was het even wennen voor zowel onze dame als voor Jeanette, maar daarna is de overstap ons supergoed bevallen. Ik krijg nu aan het einde van de dag een vrolijk meisje thuis, dat voldoende rust heeft gehad en lekker heeft gespeeld met leeftijdsgenootjes. De overstap is ons zeer goed bevallen. Wij zijn zeer tevreden over Jeanette.
Geplaatst door JvdW


Gastouder Jeanette is een zeer fijne plek, het voelt voor Mels zeer vertrouwd en wij laten hem dan ook met een gerust hart achter.
Voorheen ging Mels naar de kinderopvang waarvan wij dachten dat dit de juiste plaats was voor Mels maar achteraf bekeken hadden we gelijk voor een gastouder moeten gaan en dan kom je bij Jeannette en Martin echt op de goede plaats. Jeanette en Martin zijn zeer fijne lieve mensen met een hart van goud, Jeanette geeft zoveel aandacht aan de kinderen, er wordt gelezen, geknutseld en gezongen en muziek gemaakt maar ze houd ook vast aan rust en regelmaat wat heel goed is. Zodra het weer het toelaat wordt er buiten gespeeld of gewandeld en bovenal gebeurt dit alles in een kindvriendelijke omgeving.

Wij als ouders van Mels (1 jaar) zouden Gastouder Jeanette zeer aanbevelen bij andere ouders als die op zoek zijn naar opvang voor hun kind.
Geplaatst door ES


Jeanette is een fijne gastouder die structuur biedt aan de kinderen. Ze is goed in het stimuleren van de zelfredzaamheid en het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten. Ook wordt er elke dag voorgelezen. Daarnaast worden we regelmatig op de hoogte gehouden via de app van een gezellig dansje of verkleedpartijtje. Onze zoon gaat met veel plezier naar Jeanette en we kunnen hem met een gerust hart achter laten.
Geplaatst door ED


Nu bijna een jaar breng ik mijn zoontje naar Jeanette.


Best spannend om je kindje in het begin weg te brengen naar iemand die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent.
Bij Jeanette had ik al snel een heel goed gevoel. Het viel me gelijk op dat Jeanette echt passie heeft voor haar werk. Dit uit zich onder andere hoe ze om gaat met de kinderen, ze biedt hen regelmaat aan, gaat mee in hun leefwereld, biedt ze werkjes/speelgoed aan op niveau, laat de kinderen als het kan buiten spelen, plakt allerlei leuke plaatjes / foto’s in hun schriftjes etc.
Daarnaast denkt Jeanette ook mee met jou als ouders als je met vragen zit.
Ik vind het persoonlijk ook erg leuk dat Jeanette de kinderen hoe jong ze ook zijn overal bij betrekt.
Jeanette is iemand die open en eerlijk is, ze laat je weten hoe de dag is gegaan, ook als het mindere dag met je kind was.


Voor ons is Jeanette een super gastouder en raad haar ook zeker aan bij andere!
Geplaatst door MJP


Jeanette is een hele leuke gastouder en doet veel met de kinderen. Wij laten onze kleine met een gerust hart bij haar achter! Met verjaardagen en andere speciale dagen zit er vaak een zelfgemaakte verrassing in de tas.
Geplaatst door MK


Tot 2 weken geleden is Jeanette de gastouder van onze kinderen geweest. Het is dat we verhuisd zijn naar het oosten van het land anders waren ze nog steeds naar haar gegaan. De kinderen vonden het altijd erg leuk bij Jeanette. De afspraken zijn duidelijk, de kinderen mogen heerlijk binnen en buiten spelen en krijgen op tijd hun eten en drinken. De kinderen gaan ook mee wandelen, ze worden voorgelezen en er worden regelmatig mooie knutsels gemaakt. Kortom ik kan het iedereen aanraden om hun kind(eren) naar Jeanette te brengen.
Geplaatst door C


Onze 2 jongste meiden zijn voor een lange periode in opvang geweest bij de familie van der Stelt.

Onze ervaring (en die van de kinderen) was heel positief. De kinderen zijn altijd met veel plelzier gegaan en dat vinden wij als ouders heel belangrijk. Daarbij wisten ze heel goed welke regels er gelden bij Jeanette, dus dat is voor kinderen heel helder. Tegenover de kinderen is de zorg van Jeanette en haar gezin heel oprecht en liefdevol. Dit adres is zeker aan te raden!
Geplaatst door GvV


Onze kinderen komen al jaren met veel plezier bij Jeanette.

Jeanette is erg lief voor de kinderen, maar zorgt wel voor een gedisciplineerde opvang en verzorging. Gedurende de dag is er veel aandacht voor spelen, leren, een stukje opvoeding (normen en waarden) en rust (boekje lezen).

Uiteraard is ook de locatie (het huis) meer dan in orde. Alles is in keurige staat, speelgoed ruim aanwezig en ook een grote tuin om de kinderen lekker buiten te laten spelen.

Kortom een aanrader van twee heel tevreden kinderen (en ouders).
Geplaatst door FP


Ben zeer tevreden over de opvang bij Jeanette. Ze komt de afspraken goed na en als je extra opvang nodig hebt op de dagen dat Jeanette ook werkt is dat geen probleem en heel snel geregeld.

Ook de omgang met onze kinderen is goed en maken regelmatig werkjes in thema's.


Zoek je nog een opvangadres voor uw kinderen die de 3 R-en in acht neemt zou ik zeggen neem kontakt op met Jeanette en ik denk dat u heel tevreden zult zijn over de opvang van uw kinderen. En uw kinderen zullen zich er erg thuis voelen.
Geplaatst door DW


Wij werken beide fulltime en zochten daarom een lieve, betrouwbare oppas voor Lucas. Al gauw kwamen wij via gastouderbureau 4Kids terecht bij Jeanette en na een gezellig gesprek hadden wij besloten voor haar te gaan.


Op 23 augustus 2016 werd Lucas voor het eerst opgevangen door Jeanette en tot nu toe is ons dit super goed bevallen. Wij merken dat Lucas het zeer naar zijn zin heeft bij haar en zij vindt hem ook heel erg lief en knuffelt graag met hem! Het is vaak een heel gedoe om hem weer mee naar huis te nemen omdat hij wil blijven spelen.


Ook is Jeanette vaak creatief bezig met alle kinderen en krijgt Lucas regelmatig gemaakte knutselwerkjes en kleurplaten mee naar huis. Creatief is ze ook met het bijhouden van het heen-en-weer-schrift; hierin staan uitgeprinte foto's, miniatuur werkjes en verhalen over hoe de dagen in de opvang verlopen. Dit is erg leuk om te bekijken en te lezen! Ook foto's en filmpjes met de kinderen die aan het dansen, knutselen of verkleed zijn worden regelmatig gestuurd naar ons als ouders via whatsapp of facebook (waar ze keurig iedere keer toestemming voor vraagt).


Nog wat pluspunten op een rij: Wisselend speelgoed, verkleedpartijtjes, buiten spelen, rust, regelmaat en hygiëne.


Wij zijn dan ook zeer tevreden met Jeanette en zullen zeker toekomstige kindjes bij haar onderbrengen!
Geplaatst door BS


Vier jaar geleden zijn we bij Jeanette terecht gekomen met onze dochter en twee jaar later is ook onze jongste dochter  naar Jeanette gegaan. 

De oudste zit inmiddels op school. Maar de jongste gaat nog  met veel plezier naar de opvang.

Jeanette zorgt voor rust en een duidelijke structuur. Sterke punten van Jeanette zijn dat er elke dag wordt voorgelezen, ontwikkelingsgerichte knutselactiviteiten en thema's aangeboden worden en de zelfstandigheid wordt gestimuleerd. 

In de ruime tuin kunnen de kinderen ook heerlijk spelen, waar vooral zomers veel gebruik van wordt gemaakt. 

Regelmatig wisselt Jeanette het speelgoed wat het spelen uitdagend houdt en past dit ook aan aan de hand van het tijdstip van het jaar, feesten e.d. 
Geplaatst door MvH


Al een aantal jaren zijn onze meiden Milou en Carlijn bij Jeanette in de opvang.

Milou gaat inmiddels naar school maar vind het altijd gezellig en leuk om langs te gaan bij Jeanette.

Onze jongste Carlijn zit nog wel bij Jeanette in de opvang. Zij heeft het erg goed naar haar zin. Carlijn vind het super leuk om knutselwerkjes te maken, deze worden door haar zelf dan ook met trots in ons huis opgehangen. Het leuke is dat het telkens verschillende thema's zijn.

Ook vindt Carlijn de verkleedpartijtjes erg leuk, vooral de prinsessen jurken doen het erg goed, gezellig met haar vriendjes en vriendinnetjes in de opvang verkleed spelen.

Wij als ouders zijn ook erg blij met de opvang! Fijn dat het lekker in de buurt is en heel erg leuk hoe creatief de kinderen bezig zijn!!
Geplaatst door AB


Onze dochter gaat vier dagen per week met veel plezier naar Jeanette. Voor haar is het elke keer weer een feestje. Ze voelt zich er echt thuis. Samen spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes, met afwisselend en educatief speelgoed. Het verkleden is ook altijd dikke pret. Jeanette heeft ook oog voor de ontwikkeling van de kinderen. Er wordt niet alleen gespeeld, maar ook vaak geknutseld en spelletjes gespeeld. En iedere dag leest Jeanette de kinderen voor uit leuke boekjes, vaak met een bepaald thema. Thuis vertelt onze dochter haar versie van het verhaal wat is voorgelezen. En zodra de eerste zonnestralen doorkomen gaan de kinderen heerlijk buiten spelen.


Jeanette heeft niet alleen aandacht voor ‘haar’ kindjes, maar ook voor de ouders. Iedere dag een leuk verhaaltje over onze deugniet in het heen-en-weer-boekje met vaak leuke foto’s en het knutselwerkje van die dag erbij. En met verjaardagen en vader- en moederdag worden we altijd weer enorm verrast met een superleuk en creatief knutselwerkje gemaakt door onze dochter en een beetje hulp van Jeanette 😄.


Bedankt Jeanette voor alle goede zorgen en hopelijk volgen er nog vele leuke en gezellige opvangdagen.www.gastouderbureaujeanette.nl ©2022